Mooie Gijs

Vorige week was mooie donker bruine Labradoodle “Gijs” bij mij aanwezig in de workshopruimte omdat de eigenaresse van Gijs zelf wil leren Gijs te knippen en de vacht te verzorgen. Zo gezegd zo gedaan en we hebben samen een basis gelegd om een aantal basis elementen te kunnen knippen. Gijs was een volleerd model en dat met zo’n vijf en een halve maand slechts oud.Chapeau voor de opvoeding van lieve, knuffelige Gijs.

Ik ben er van overtuigd dat Chantal de komende maanden vooruit kan met de vachtverzorging van Gijs en dan weer terug komt om de volgende stapjes te leren net zoals de vacht van Gijs zal gaan groeien. De vraag of ook jij zelf de vachtverzorging van je Doodle kan leren daarop kan ik volmondig JA op zeggen alleen niet in een paar uurtjes. In een paar uren leren je de basis en vind je dit knippen leuk dan ga je terug komen voor verdere studie en zelf leren!

Deelt dit: