Fashion Way

Doran (Shih Tzu reu) komt nu als vaste klant voor de All In behandeling wat betekend dat hij er altijd verzorgd bij loopt. Met Doran ben ik gestart met de All In behandeling en na 6 weken een gratis behandeling om vervolgens weer na 8 weken een All In behandeling te plannen. Deze cyclus van trimbehandelingen wordt nu door de baasjes van Doran aangehouden wat betekend dat Doran er altijd super verzorgd uit ziet.

De outfit (grijs-roze shirt met capuchon)van Doran is een extraatje die je als vaste klant regelmatig GRATIS van mij krijgt zoals de vele leuke incentive die ik voor mijn vaste klanten heb. De achterliggende gedachte hiervoor is om de eigenaren te motiveren een mooi verzorgde hond te hebben wat daarbij ook betaalbaar is! Dit kan allemaal door mijn unieke manier van werken waarbij ik ondersteund wordt door www.natuurlijk4dogs.nl Door met deze 100% natuurlijke producten te werken ben ik in staat veel vachtproblemen op te lossen op eveneens een betaalbare manier!

Wil je net als Doran een All In behandeling voor jouw viervoeter neem dan contact met mij op.
Ik ben goed te bereiken op deze twee telefoonnummers te weten: 0523 681612 | 06 46 83 55 62
Maar let op ik weet uit ervaring dat wanneer het weer omslaat en het minder koud is, mijn agenda in een mum van tijd weer “VOL” zit.

Deelt dit: