Onverwacht

We zijn steeds meer aan het professionaliseren en de uitstraling die we naar buiten willen uitdragen professioneel te hebben. Daarom hebben we deze t-shirts voor in de trimsalon aan te hebben aangeschaft. Ik vind ze geweldig omdat ze de afbeelding van het bord wat aan de weg kom te staan laat zien.

Leuk de drie logo’s erop zodat alles in één oogopslag te herkennen is. Voor dit moment hebben we nog plek in de trimsalon voor zowel de Doodles als de Boomers. Vind je het nu nog wat aan de frisse kant is het wel verstandig om alvast een afspraak te plannen zodat je straks wanneer het hoogseizoen weer van start is niet naast de afspraak grijpt. Daarbij doen we veel meer dan alleen de vacht inkorten en wassen.
Ik bied door middel van de NATUURLIJK4DOGS producten ook een oplossing bij diverse huid- en vachtaandoeningen zoals:

  • constante jeuk
  • schilfers & roos
  • verharen
  • krabben & bijten
  • eczeem of hotspots

Neem contact met mij op voor een betaalbare oplossing voor jouw viervoeter met producten die de natuur ons biedt.

Deelt dit: