Voorjaarsaanbieding

Voor deze week (week nummer 8) een leuke aanbieding namelijk voor alle AFSPRAKEN die gemaakt worden een korting van 25% op een All In behandeling. Zoals de naam al zegt alles wordt behandelt en gedaan bij uw viervoeter. De vraag die ik vaak krijg is deze:

“hij zit wel lang in zijn vacht en moet eigenlijk een behandeling hebben maar het is nog zo koud. Kan het kwaad om nu een behandeling te doen?”

De vacht heeft een dubbele bescherm functie voor een hond namelijk isoleren bij kou en ook bij warmte vooropgesteld dat de vacht in goede conditie is wat betekend vrij van klitten en op die vachtlengte die makkelijk te onderhouden is voor de eigenaar. Daarbij werk ik met de natuurlijke producten van Natuurlijk4Dogs wat betekend dat de vetlaag, de natuurlijke jas van iedere hond, niet wordt aangetast en alleen het vuil en oude stinkende talg wordt verwijdert.

Voor de boomers had ik de afgelopen periode leuke jasjes &  truitjes als gratis kleinigheidje bij de All In behandeling. Wat staat dat leuk en natuurlijk is de vacht voldoende ter bescherming vooropgesteld dat de condities zoals hiervoor vermeld aan wordt voldoen. Ik vermeld niet alle acties en aanbiedingen hier op de website want dan is een bezoekje aan de trimsalon zeker gewenst!

Deelt dit: