Cadeautje voor Valentijn

Het is vandaag VALENTIJN wat betekend dat we jouw geliefde viervoeter graag in het zonnetje zetten en speciaal verwennen. Daarom is vandaag een gehele dag 14% korting op de NATUURLIJK4DOGS webshop. Natuurlijk deel ik heel graag deze korting hier op deze website die over de vachtverzorging van alle dieren met een vacht gaat want wie wil nu niet een meevallertje?

Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke en eerlijke VachtSpray die niet alleen heerlijk ruikt maar ook nog is de vacht volledig verzorgt en er voor zorgt dat de vacht niet klit of penetrant ruikt na een winterse bui van regen of sneeuw. Heeft je hond last van kleine schilfers of klit de vacht snel dan is de vachtspray zeker ideaal hier voor te noemen.

De VachtSpray heeft een frisse lenteachtige geur die door vele gebruikers als prettig wordt ervaren. De VachtSpray geeft een super verzorgde vacht zonder dat je gebruik hoeft te maken van bijvoorbeeld een conditioner na het wassen. Ieder haartje wordt verpakt in een microfilm van natuurlijke ingrediënten zodat de wijduitstaande schubben (de schubben vormen de bakstenen voor de elementen van 1 haar) worden aaneengesloten en staan niet meer als haakjes uitstaan waardoor de vacht als zeer makkelijk kambaar wordt ervaren.

 

Deelt dit: