Nieuws uit de Trimsalon

Vorig jaar om precies te zijn de 14 oktober 2017 jl. heb ik gemeld van de bouw van de nieuwe ruimte voor de nieuwe Trimsalon Knip. Omdat ik veel vragen over de bouw krijg ben ik met een eigen pagina over de bouw van de trimsalon gestart zodat je vanaf je eigen huis een en ander over Trimsalon Knip kan volgen.

Natuurlijk trim ik in de tussentijd in de ruimte van de workshop maar ideaal is dit zeker niet. De vraag waarom alles zo lang duurt laat ik nog maar even onbeantwoord in ieder geval is mijn hoop en wens dat nu alles snel gebouwd gaat worden en we vanaf 1 mei 2018 jullie allemaal kunnen ontvangen.

In de Trimsalon Knip is een bad gelegenheid iets wat ik al heel lang mijn wens was zodat ik, indien gewenst, alle fases van de vachtverzorging kunnen behandelen iets wat nu niet werd gedaan. Vele facetten van de vachtverzorging worden dan veel duidelijker omdat je zelf ervaart de verschillen tussen een en ander. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan snel HIER. Ik ga de foto’s plaatsen zodra deze beschikbaar zijn.

Deelt dit: