Hij is er weer

De invulling en agenda van de GRATIS Informatieve Dag “Doodle Vachtverzorging” is bij iedere afspraak anders en uniek omdat iedereen weer andere vragen en achtergrond heeft. Jij en je Doodle zijn van harte, op afspraak, welkom om bij mij o.a. te ervaren wat mijn gedachten goed is achter de door ons verzorgde unieke vachtverzorging workshops exclusief voor Labradoodle en MixDoodles.

In een uurtje kan ik onmogelijk een hele workshop geven of laten zien. Wat ik wel doe is laagdrempelig laten zien hoe en wat allemaal mogelijk is en hoe je makkelijk alles zelf kan leren! De afspraak en programma invulling is voor de 100% “op maat gemaakt” voor jou en jouw Doodle, waarbij jouw Doodle zijn of haar vachtverzorging bij mij centraal staat. Geen enkele Doodlevacht is gelijk aan die van een ander, vandaar mijn unieke individuele Doodle benadering, advies en les aanpak.

De afgelopen maanden heb ik gemerkt dat er inmiddels veel workshops worden aangeboden waarbij de illusie wordt gewekt dat een Doodle in model knippen even in een paar uurtjes te realiseren en erger nog te leren is. Mijn jaren lange ervaring met lesgeven is dat dit foutieve en suggestieve  informatie is. Wat relatief wel snel te leren is laat ik tijdens deze dag zien!

Daarbij is iedereen als mens uniek wat praktisch betekend wat voor de een moeilijk is gaat een ander gemakkelijk af. Mijn lessen zijn allemaal “op maat gemaakt”.  Wil je jezelf aanmelden click dan HIER. En onthou voor deze informatieve dag dat VOL = VOL!

Deelt dit: