Workshop en Zelfdoen

Met mijn eigen meer dan 35+ jaar kynologische kennis van o.a. (fok)kennis en trim- en vachtverzorging en toiletteer (internationale) ervaring, heeft mij doen besluiten om kleinschalig en exclusief vachtverzorging workshops voor Doodle(s) & Boomer eigenaren te geven. Kwaliteit, ervaring en heel veel praktische kennis en persoonlijke aandacht voor zowel Doodle & Boomers & mens staan bij mij op nummer één.

Kan je in 1 morgen/middag leren (trimmen) knippen?
De realiteit is wel dat wanneer je zelfstandig aan de slag kunnen heb je wel een aantal lesuren nodig met begeleiding nodig.

Voor de workshops vachtverzorging &  knippen heb je geen (voor)opleiding of kennis van trimmen en/of vachtverzorging nodig. Iedereen met een positieve instelling kan aan mijn vachtverzorging workshops deelnemen. Mijn workshops en lessen worden standaard “één op één” gegeven.

Bij mij is het mogelijk 7 dagen per week een workshop te volgen. Voor de workshops hanteer ik geen vaste tijden of datums.  Ik plan een workshop in overleg met jou en je kunt zo zelf aangeven welke tijd & datum jou het beste uitkomt.

Zelf vind ik het fijn om iets bijzonders van jouw workshop te maken en ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt zodat je blij en voldaan, qua kennis en vaardigheid, naar huis gaat! De prijzen van de workshops zijn inclusief consumptie. Op het deelnameformulier kun je al je wensen aangeven. Kleinschaligheid, gastvrijheid en kwaliteit staan tijdens mijn workshops hoog in het vaandel.

Vaak krijg ik de vraag welke workshop is voor mij bestemd?

Eigenlijk is dat heel simpel namelijk wanneer je privé les boekt zit je altijd goed, want ik behandel alles wat je wenst of dient te weten om verder te kunnen. Het verschil van privé les en een workshop is dat bij privé les je de inhoud zelf kan invullen en bij de standaard workshops het programma vast ligt. Veel mensen kiezen bij mij voor privé les omdat dan al jouw vragen aan bod komen en behandeld worden.

Deelt dit: