Trimsalon Knip (NIEUW)

Leuke toevoeging van mijn bedrijfsactiviteiten met ingang van 1 januari 2018 zijn alle kniphondenrassen van harte welkom in mijn nieuwe bedrijfstak met de naam Trimsalon Knip. Wat vertel je me nu? Ga je de Doodles verlaten? Nee hoor zeker niet, alle Doodles zijn van harte welkom! Toen ik Diva (een Shih Tzu) vorig jaar op verzoek knipte, merkte ik aan mezelf dat ik hieraan heel veel plezier beleefde en toen dacht ik waarom niet… waarom zou jezelf dit geluk en plezier in je leven ontzien? Een aantal weken een en ander overdacht en het besluit genomen dat ik nu sinds 1 januari 2018 ben ik van start gegaan met Trimsalon Knip.

Zoals de naam van de trimsalon verraadt, is knippen, effileren en scheren of wel inkorten van honden vachten, een ware passie van mij! Niet voor niets heb ik speciaal hiervoor een perfecte shampoo ontwikkeld die niet alleen perfect verzorgd op korte maar zeker ook op lange termijn. Om maar iets unieks van specifieke perfecte shampoo  te noemen zijn de unieke kenmerken hiervan te noemen namelijk dat je hebt geen conditioner na het wassen meer nodig hebt. Wat betekend dat de droogtijd ten opzichte van de andere producten die doorgaans worden gebruikt wel met 50% korter is! Ook wordt de vetlaag van de vacht niet aangetast en zo nodig daar waar nodig is volledig hersteld.

Aan mij is inmiddels de meest gestelde vraag deze “wat kost een behandeling van een kleine kniphond bij jou?”.
Een kleine hond, denk dan aan Boomers, Shih Tzu, Maltezer en alle andere kleine mix-rassen, die geknipt worden geldt vanaf  €35,00 Voor jouw definitieve prijs is een bezoek aan de trimsalon gewenst. Dan krijg je ter plekke een prijs van mij. Voor vaste klanten heb ik een abonnement prijs. Ook hierover kan ik je wanneer je naar de trimsalon komt alles persoonlijk kan uitleggen!

Zie ik je binnenkort voor een afspraak bij Trimsalon Knip?
Ik ben telefonisch te bereiken 0523 681612 | 06 46 83 55 62 en per e-Mail formulier

N.B. Ik vind het niet erg dat uw afspraak verzet, maar laat het mij wel weten en bij voorkeur tenminste 48 uur van te voren, zodat ik nog andere klanten kan in plannen. Bij niet afmelden ben ik genoodzaakt om de afspraak volledig bij u in rekening te brengen.

Deelt dit: