Prijzen Doodle Trimsalon Knip

Aan mij de meest gestelde vraag is deze:
“Wat kost een behandeling bij Doodle Trimsalon Knip?”.

Allereerst vaste klanten kunnen tussen de trimbeurten door op afspraak gratis bij mij terecht voor:

  • Nagels knippen
  • Oogjes vrij knippen (geen coupe)
  • Alle vacht & huidverzorging gerelateerde vragen

Een kleine hond, denk dan aan niet groter dan stokmaat 35 cm  Boomer, Shih Tzu, Lhasa Apso, Maltezer, Yorkshire Terriër, Poedel en alle andere kleine kruisingen en mix-rassen, die geknipt, geschoren wordt geldt vanaf €35,00

Voor jouw definitieve behandelprijs is een bezoek samen met je viervoeter in mijn doodle trimsalon Knip gewenst. Ter plekke krijg je de behandelingsprijs van mij. Nog even dit voor vaste klanten bied ik overigens een abonnementsprijs.

Alle prijzen zijn inclusief:

Borstelen en kammen
Knippen, scheren
Wassen met alleen Natuurlijk4Dogs producten
Drogen en/of vachtblazen
Oren schoonmaken
Nagels knippen/vijlen

De aangegeven prijzen zijn inclusief: BTW, sociale lasten, elektriciteit, verzekeringen, water, licht, telefoonkosten, relevante lidmaatschappen, advertentie- en reclamekosten, onderhoudskosten voor instrumenten, vachtverzorgingsproducten, nascholingsdagen, administratiekosten, schoonmaakkosten etc.

Bij het constatering van vlooien (of ander ongedierte) wordt de hond hiertegen behandeld en worden de kosten hiervan extra doorberekend.

Ik onderscheid me van andere trimsalons door niet met een vast tarief te werken voor bepaalde kruising(en) of ras(sen). Ik heb, toen ik startte, besloten om op een uurtarief te werken. Ik vind het niet integer om alle honden van een bepaald ras met dezelfde prijs aan te slaan, wanneer de één veel minder werk is dan de ander. Ook hierover kan ik je wanneer je naar de trimsalon komt alles persoonlijk uitleggen!

Zie ik je binnenkort voor een afspraak bij Trimsalon Knip?
Ik ben telefonisch te bereiken 06 46 83 55 62
En met een e-Mail formulier!

Deelt dit: