Prijzen Trimsalon Knip

Aan mij is inmiddels de meest gestelde vraag deze:
“wat kost een behandeling van een kleine kniphond bij jou, Trimsalon Knip?”.

Vaste klanten kunnen tussen de trimbeurten door gratis bij ons terecht voor:
*Nagels knippen
*Oogjes vrijknippen
*Anaalklieren uitdrukken
*Oren uitplukken

Een kleine hond, denk dan aan Boomers, Shih Tzu, Lhasa Apso, Maltezer, Yorkshire Terrier, Poedels en alle andere kleine kruisingen en mix-rassen, die geknipt worden geldt vanaf  €35,00 Voor jouw definitieve knipprijs is een bezoek samen met je viervoeter aan mijn trimsalon Knip gewenst. Dan krijg je ter plekke een behandeling prijs van mij. Nog even dit voor vaste klanten bied ik een abonnement prijs. Alle prijzen zijn inclusief:

  • wassen
  • oren schoonmaken
  • nagels knippen
  • anaalklieren (indien nodig)
  • Bij het constatering van vlooien wordt de hond hiertegen behandeld en worden de kosten hiervan doorberekend.
  • alle prijzen zijn inclusief: BTW, sociale lasten, elektriciteit, verzekeringen, water en licht, telefoonkosten, relevante lidmaatschappen, advertentie- en reclamekosten, onderhoudskosten voor instrumenten, vachtverzorgingsproducten, nascholingsdagen, administratiekosten, schoonmaakkosten etc.

Ik wil me gaan onderscheiden van andere trimsalons door niet meer met een vast tarief te gaan werken voor bepaalde kruising(en) of ras(sen). Ik heb toen ik startte besloten om op een uurtarief te werken. Ik vind het niet eerlijk om alle honden van een bepaald ras met dezelfde prijs aan te slaan, wanneer de een veel minder werk is dan de ander. Ook hierover kan ik je wanneer je naar de trimsalon komt alles persoonlijk kan uitleggen!

Zie ik je binnenkort voor een afspraak bij Trimsalon Knip?
Ik ben telefonisch te bereiken 0523 681612 | 06 46 83 55 62 en per e-Mail formulier

Deelt dit: