Afspraak Maken

Hieronder kun je jouw afspraak pannen voor een
masterclass vachtverzorging”.

De ervaring van deelnemers die onder andere een “Masterclass Vachtverzorging” bij mij volgden hun ervaring vind je op de volgende webpagina door HIER op de weblink te klikken. Voor een definitieve afspraak met de Doodle Trimsalon Knip dien je altijd te bellen met 06 46 83 55 62 (tijdens werkdagen).

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden


Iedere Doodle is uniek en zo ook iedere aanpak van de vachtverzorging van iedere Doodle. Antwoorden op bijvoorbeeld de volgende vragen; wil je wel of niet blazen en hoeveel tijd wil je dagelijks, wekelijk aan de vachtverzorging besteden, zijn zo maar een paar vragen die allereerst door je zelf beantwoord dienen te worden.

Wanneer je interesse hebt in deelname aan een “masterclass vachtverzorging” dien je jezelf en Doodle HIER hier aan te melden en boeken middels het bestemde aanmeld formulier.

Persoonlijk vind ik de quality time samen met mijn Doodle bijzonder en vooral heel speciaal en gun ik nou iedereen. Wanneer de vachtverzorging in balans is gaat de vachtverzorging op een zeer positieve makkelijke manier en spreek ik van een win-win situatie voor zowel de baas als de Doodle!  

Heeft je Doodle een wavy-fleece vacht of meer een gesloten curly of een combinatie om zo maar is wat verschillen te noemen. Wil je wel of niet scheren en wat is uiteindelijk het effect van scheren op langer termijn? Wat gebeurd er met de vacht wanneer je opzetkammen gebruikt en wanneer kan dit wel of juist helemaal niet en ook de uitleg waarom wel of niet iets te doen met de bijbehorende uitleg. Al jouw vragen worden beantwoord.

Ik help je heel graag verder, geef antwoord op al je vragen over een volledig chemisch vrij en 100% verantwoorde natuurlijke vachtverzorging manier! Klitten, vastzittende vacht of juist een vacht die niet wil groeien alles komt aan de orde en wordt samen met jou behandeld. Per slot van rekening is ook de huid van iedere hond zijn grootste orgaan net als bij ons mensen. Vachtverzorging wordt voor jou op een positieve manier nooit meer hetzelfde! 

Deelt dit: