Wanneer u interesse heeft in deelname aan een workshop kunt u zich hier aanmelden en uw workshop/privéles/cursus boeken middels onderstaand aanmeldformulier.

Mijn workshop/privéles/cursus worden standaard “één op één” gegeven van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 uur – 16:00 uur, voor het aangegeven tarief. Voor zondag wordt een toeslag doorberekend van 25%.

De aangegeven deelname prijs is voor 1 persoon + 1 Doodle/Boomer/Mix. Komt u als echtpaar (of 2 personen) wordt er een toeslag gerekend v.a. 50% van het totaal bedrag. U kunt bij mij pinnen.

Door dit formulier in te sturen meld ik me aan,
voor mijn uitgekozen workshop/privéles/cursus.

Bij deelname aan deze workshop/privéles/cursus neem ik zelf een Doodle/Boomer/Mix als model mee die niet vervilt of in de klit zit. Eveneens neem ik mijn eigen gereedschap die ik zelf gebruik. Ik weet wat ik minimaal aan (basis)gereedschap tijdens de workshop in mijn bezit dien te hebben. Wanneer ik zelf (nog) geen (basis)gereedschap heb, koop of huur ik dit bij u, voordat de workshop/privéles/cursus begint. Ik ben me ervan bewust dat er GEEN werkgereedschap/materiaal in eigendom van u door mij wordt gebruikt.

De workshop/privéles/cursus betaal ik vooraf de deelnameprijs, zoals deze door u is vermeld op de offerte/factuur. Gebruikt ik meer lesuren bij de workshops/privéles wordt dit met mij aan het eind van iedere sessie direct verrekend en zal ik direct aan u voldoen. Mijn deelname is gegarandeerd wanneer ik de offerte/factuurbedrag onherroepelijk vooraf aan u heb overgemaakt.

TER INFO
Wanneer u onderstaand formulier naar mij heeft verzonden krijgt u van mij altijd een bevestigingsmail met de details voor onder andere het betalen van uw workshop/privéles/cursus. Blijkt, bij aankomst dat u onjuiste gegevens heeft vermeld, vervalt direct de afspraak zonder restitutie. Ten behoeve van educatie/evaluatie kan/maak ik gebruik van video camera en kan/wordt de workshop/privéles sessie(s) opgenomen. Uw deelname is uitsluitend gegarandeerd wanneer de offerte/factuurbedrag onherroepelijk van te voren bij mij binnen is.

Mijn huisregels vindt u HIER. De algemene voorwaarden vindt U HIER.
De AVG privacy wetgeving vind u HIER.

Roepnaam + achternaam
=
Deelt dit:
Vachtverzorging | Natuurlijk4Dogs
CIF: NL100755355B02
Dedemsvaartseweg Noord 16
CP: 7775 AG Lutten (Nederland)
Tel: 06 46 83 55 62

info@vachtverzorging.com

Wil jij ook van verharende, klittende en stinkende naar een verzorgde lekker ruikend schone gezonde knuffelbeer.