Het was weer zover en was tijd dat Tommy kwam om de vacht even wat ingekort te krijgen. Tommy is een mini-Doodle in de kleur crème. Een schat van een mini-Doodle maar weet zeker wat hij wil maar op tafel een rol-model.

Tommy was goed onderhouden en heeft een prachtige losse fleece vacht waardoor alles mogelijk was voor de eigenaresse om door mij voor de vacht te laten doen en gedaan te krijgen. De lengte werd 2/3 ingekort met een typische Doodle-koppie iets wat je op dit moment voor eem mats-prijsje zelf kan leren. Meer informatie klik HIER …

Deelt dit:
Vachtverzorging | Natuurlijk4Dogs
CIF: NL100755355B02
Dedemsvaartseweg Noord 16
CP: 7775 AG Lutten (Nederland)
Tel: 06 46 83 55 62

info@vachtverzorging.com

Wil jij ook van verharende, klittende en stinkende naar een verzorgde lekker ruikend schone gezonde knuffelbeer.