Regelmatig krijg ik toch wel Doodles met een heel hoog Poedelgehalte in mijn www.doodletrimsalon.com verschijnen wat ik altijd enorm leuk vind. De uitdaging is dan dat de eigenaars toch heel graag wensen dat zij eruit ziet als een Doodle. Dus mijn toverstafje gepakt en simsalabim ze werd een Doodle. Prachtig aan deze Doodle is haar kleur wat niet helemaal uitkomt op de foto maar een echte Parchment kleur wat elke keer meer donker bruine haren heeft.

Tuurlijk ook een leuke BOWTIE en lekker geurtje wat niet te ruiken is online. Hierna gaat deze dame lekker op vakantie tot na je vakantie lieve Doedel.

Deelt dit:
Vachtverzorging | Natuurlijk4Dogs
CIF: NL100755355B02
Dedemsvaartseweg Noord 16
CP: 7775 AG Lutten (Nederland)
Tel: 06 46 83 55 62

info@vachtverzorging.com

Wil jij ook van verharende, klittende en stinkende naar een verzorgde lekker ruikend schone gezonde knuffelbeer.