Vachtverzorging bij Doodle Trimsalon Knip

zelf doodle hoofdje knippen

LET OP !!!
De veiligheidsraad die heeft helaas besloten dat trimsalons moeten sluiten tot in ieder geval 9 februari 2021. De toezegging voor ons is dat alleen de noodzakelijke (Labra)Doodles in aanmerking voor een trimbeurt tot de lockdown voorbij is. Lijdt jouw (Labra)Doodle door zijn vacht, kan je contact met ons opnemen voor een behandeling 06 46 83 55 62 We gaan zeer minimaal aan het werk.

Daarom hebben we met ingang van 11-01-2021 besloten om gratis thuis hulp aan te bieden om jou zo stap voor stap te helpen, zodat jouw (Labra)Doodle niet in de vilt komt en uiteindelijk geschoren moet worden! Met behulp van ZOOM gaan we jou begeleiden zodat jouw (Labra)Doodle totaal verzorgd is en blijft helemaal zonder klitten. Om het je heel makkelijk te maken hebben we een thuis trim set voor jou samen gesteld. Je kan zelf bepalen hoeveel je wenst uit te geven. Klik HiER voor jouw thuis trim set.U bent op zoek naar een professionele trimster die uitsluitend werkt met 100% natuurlijke vacht verzorgproducten voor uw lieveling?
Stop met zoeken U heeft uw (Labra) Doodle trimsalon gevonden! Alleen het allerbeste is goed genoeg voor mijn harige klanten, is mijn mening. Daarom werk ik uitsluitend met de verzorg producten van www.natuurlijk4dogs.nl die niet alleen 100% natuurlijk zijn, maar ook nog is heel veel vachtproblemen kunnen oplossen!

iS DiT WAT VOOR jOU? lees meer…

Een Labradoodle na “All In” behandeling eruit ziet? Klik HIER
Hoe ziet een  Labradoodle Puppy model eruit? Klik HIER
De kosten voor een (Labra)Doodle trimmen. Klik HiER
AFSPRAAK maken? Bel 06 46 83 55 62
Deelt dit:

Geef een reactie