U bent op zoek naar een professionele trimster die uitsluitend werkt met natuurlijke verzorgproducten voor uw lieveling? U heeft uw trimsalon gevonden!
Bij Trimsalon Knip / DoodleTrimsalon is o.a. de  was & blaasbehandeling(en) beschikbaar die veel rui en verharingsproblemen oplost. Door de was & blaasbehandeling(en) behandeling wordt uitsluitend onnodige onderwol verwijdert.

Hierdoor komt de vacht direct weer terug in balans waardoor de vacht weer in een goede vachtverhouding is en….  uw hond verhaard NIET meer. NU afspraak maken? Bel 0523 681612 of 06 46 83 55 62

Door de unieke ingrediënten en samenstelling van de Natuurlijk4Dogs verzorg producten wordt iedere vacht, die bij Trimsalon Knip op een positieve manier én als enige hond aanwezig is, een trimbehandeling ondergaat, weer gezond en vitaal. Wel zo handig zo net voor de winter!

Uw lieveling heeft dan meteen weer zijn optimale beschermende winterjas aan!

Alles is voor Trimsalon Knip mogelijk gemaakt door in combinatie met de geweldige en hoogwaardige producten van Natuurlijk4Dogs die waar zo nodig de haren van de vacht ontklitten, repareren, sterker, glanzend en gezond maken.

Een uniek assortiment verzorgartikelen van Natuurlijk4Dogs voor Nederland eveneens verkrijgbaar bij Trimsalon Knip in Lutten.

Wil je weten hoe een  Puppy model
bij een (Labra + Golden)Doodle eruit ziet? Klik HIER >>

Deelt dit:

 

3 gedachten over “Home

  1. Pingback: Kwaliteit boven kwantiteit

  2. Pingback: Uitleg en oplossing verharen

  3. Pingback: Het kan wel – Natuurlijke Vachtverzorging

Geef een reactie

Vachtverzorging | Natuurlijk4Dogs
CIF: NL100755355B02
Dedemsvaartseweg Noord 16
CP: 7775 AG Lutten (Nederland)
Tel: 06 46 83 55 62

info@vachtverzorging.com

Wil jij ook van verharende, klittende en stinkende naar een verzorgde lekker ruikend schone gezonde knuffelbeer.