U bent op zoek naar een professionele trimster die uitsluitend werkt met 100% natuurlijke (vacht)verzorgproducten voor uw lieveling? Stop met zoeken U heeft uw trimsalon gevonden! Alleen het allerbeste is goed genoeg voor mijn harige klanten is mijn mening. Daarom werk ik uitsluitend met de producten van www.natuurlijk4dogs.nl die niet alleen 100% natuurlijk zijn, maar ook nog is heel veel vachtproblemen kunnen oplossen!

Bij Trimsalon Knip & DoodleTrimsalon is o.a. de  was & blaasbehandeling(en) beschikbaar. Deze methode in combinatie met unieke natuurlijke verzorg producten heeft als resultaat dat veel rui en verhaar problemen worden opgelost. Door de was & blaasbehandeling(en) behandeling wordt uitsluitend onnodige onderwol verwijdert.

Direct resultaat. Uw hond verhaart namelijk NIET MEER. De vacht is direct gezond en in balans.
Afspraak maken? Bel 0523 681612 | 06 46 83 55 62

Verhaart uw hond ook en heeft u alles al geprobeerd Hier informatie over een witte Herder en ook de oplossing voor het  verharen van deze witte Herder! Stop met onnodig te betalen voor dingen die niet werken. Lees zijn verhaal met deze link Klik HIER

Door de unieke ingrediënten en samenstelling van de Natuurlijk4Dogs verzorg producten wordt iedere vacht, die bij Trimsalon Knip op een positieve manier én als enige hond aanwezig is voor een trimbehandeling ondergaat, weer gezond en vitaal.

Wel zo handig zo net voor de winter! Uw harige lieveling heeft dan meteen weer zijn optimale beschermende winterjas aan!

In de showroom van Natuurlijk4Dogs die nabij gelegen is bij Trimsalon Knip | DoodleTrimsalon en waar het voltallige assortiment hoogwaardige producten van Natuurlijk4Dogs aanwezig en voor de verkoop beschikbaar is.

De Natuurlijk4Dogs producten die waar zo nodig de haren van de vacht ontklitten, repareren, sterker, glanzend en gezond maken.

Hoe ziet een  Puppy model eruit Klik HIER >>
Een LabraDoodle eruit ziet? Klik HIER >>

Deelt dit:

 

5 gedachten over “Home

  1. Pingback: Kwaliteit boven kwantiteit

  2. Pingback: Uitleg en oplossing verharen

  3. Pingback: Het kan wel – Natuurlijke Vachtverzorging

  4. Pingback: Wel of niet

  5. Pingback: 🎅🐶Hart voor een Hond – Kerstactie 🐶🎄

Geef een reactie

Vachtverzorging | Natuurlijk4Dogs
CIF: NL100755355B02
Dedemsvaartseweg Noord 16
CP: 7775 AG Lutten (Nederland)
Tel: 06 46 83 55 62

info@vachtverzorging.com

Wil jij ook van verharende, klittende en stinkende naar een verzorgde lekker ruikend schone gezonde knuffelbeer.