U bent op zoek naar een professionele trimster die uitsluitend werkt met natuurlijke verzorgproducten voor uw lieveling? U heeft uw trimsalon gevonden!

Bij Trimsalon Knip / DoodleTrimsalon is o.a. de  was & blaasbehandeling(en) beschikbaar die veel rui en verharingsproblemen tot het verleden laat behoren. Door de was & blaasbehandeling(en) behandeling wordt uitsluitend onnodige onderwol verwijdert. De vacht  komt direct weer terug in balans waardoor de vacht weer in een goede vachtverhouding is en…. NIET meer verhaard.

Door de unieke ingrediënten en samenstelling van de Natuurlijk4Dogs producten wordt iedere vacht, die bij Trimsalon Knip op een positieve manier en als enige hond aanwezig een behandeling ondergaat, weer gezond en vitaal. Wel zo handig zo net voor de winter! Uw lieveling heeft dan meteen weer zijn optimale winterjas aan!

Alles is voor Trimsalon Knip mogelijk gemaakt door in combinatie met de geweldige en hoogwaardige producten van Natuurlijk4dogs die waar zo nodig de haren van de vacht ontklitten, repareren en sterker en mooi glanzend en gezond maken.

Een uniek assortiment verzorgartikelen voor Nederland eveneens ook verkrijgbaar bij Trimsalon Knip.

Wil je weten hoe een  Puppy model
bij een (Labra + Golden)Doodle eruit ziet? Klik HIER >>

Deelt dit:

 

3 gedachten over “Home

  1. Pingback: Kwaliteit boven kwantiteit

  2. Pingback: Uitleg en oplossing verharen

  3. Pingback: Het kan wel – Natuurlijke Vachtverzorging

Geef een reactie

Vachtverzorging | Natuurlijk4Dogs
CIF: NL100755355B02
Dedemsvaartseweg Noord 16
CP: 7775 AG Lutten (Nederland)
Tel: 06 46 83 55 62

info@vachtverzorging.com

Wil jij ook van verharende, klittende en stinkende naar een verzorgde lekker ruikend schone gezonde knuffelbeer.